top of page

Hypnotherapie

Wat is hypnotherapie?

Mensen met de meest uiteenlopende klachten vinden de gewenste hulp bij een hypnotherapeut. Problemen als:

                        Slapeloosheid

                        Allergieën

                        Stress

                        Burn-out

                        Regressie 

                        Fobieën

                        Angsten

​                        Trauma

worden succesvol behandeld. Tijdens een hypnosesessie breng ik je in diepe trance waardoor je geest zich ontspant en concentreert op je innerlijke gedachtewereld. 

Als je in hypnose bent is je onbewuste heel toegankelijk voor beïnvloeding en voor nieuwe ideeën en overtuigingen. Hierdoor veranderen vastgeroeste denkwijzen naar nieuwe patronen.

Zo raak je binnen enkele sessies van allerlei problemen af.  

Je onbewuste brengt jou de oplossing en je voelt dat dat kloppend is voor jezelf.

Wat maakt hypnotherapie effectief?

De trance zelf wordt beschreven als een toestand van verhoogd niveau van bewustzijn, van een naar binnen gerichte, verhoogde concentratie en een toegenomen openheid voor suggestie. Ik communiceer rechtstreeks met het onbewuste van de client. Dat is het doel van de hypnose en ik navigeer tussen het bewuste en het onbewuste. Zo wordt het kritisch denken gepasseerd. Maar het observerende vermogen blijft altijd aanwezig, zelfs tijdens diepe trance. Als het nodig is kan iemand meteen terugkomen in het normale denken. Dit betekent dat iemand niet gedwongen kan worden om iets te zeggen of doen wat hij niet wil. Direct uit de hypnose komen is dan ook altijd mogelijk.

AureaPadVanLicht
bottom of page